Urolige HjerterChristine siger

Tennis er godt. Man ved altid, om en bold er ude eller inde. Man kan bare høre efter, hvad dommeren siger. Hvis en bold ikke er ude, så er det fordi, den er inde, og så er den god, så giver den point, og sådan vindes matcher. Der er ikke noget midt imellem, der bliver ikke dømt ommer i tennis.

Det er godt.

Man ved, hvad man har at rette sig efter. Efter at have vundet første sæts tie-break med 11 - 9 har Christine to matchbolde i eget serveparti ved stillingen 5 - 3. Hvad mere behøver man at vide? Hold bolden inde, bliv ved med at holde bolden inde, indtil dommeren siger sæt og match.

Sådan er livet på banen. Tilskuerne forventer ikke andet af spillerne, som til gengæld ikke forventer andet af dommeren, end at der bliver holdt styr på ude og inde. Og dommeren... dommeren sidder i sin høje stol og omsætter verden til ettaller og nuller. Vil du være min dommer, ukendte? Jeg har brug for nogen til at fortælle mig, at min bold var inde, jeg har brug for nogen, som kan sige Quiet, please! med myndig stemme, nogen, som kan suspendere spillet, når vejret bliver for slemt, nogen, som kan give mig en ny førsteserv. Vær min dommer, kære ukendte, min dommer for livet.