Urolige HjerterMelanie siger

Melanie er holdt op med at sige jeg om sig selv. Det tjener ikke noget formål, mener hun. Hvorfor skabe afstand mellem sig selv og verden? Hendes erfaring er ikke speciel, hun er en blandt mange milliarder, som har vandret på denne jord.

Da hendes jeg sygnede hen af mangel på udtale, fandt hun ud af, at manglen på jeg gjorde det umuligt at sige du. Det ville blive for nærværende, det ville være underforstået, at både du og jeg var til stede. Så når hun nu henvender sig, er det til enhver – det skal ikke tages personligt.

Vi er af den opfattelse, at hyperlinket er senkapitalismens hævn over den grænseløse kommunikation. Er det ikke ironisk, at folk, selv folk med en eller anden form for politisk bevidsthed, gør sig vældige anstrengelser for at få deres tekster indekseret og uskadeliggjort? At de selv tilmelder sig de globale lister? Frihedselskende tekster bør ikke findes på den samme URL mere end et døgn i træk. Vi siger: no-index, no-follow, no-cache, expires = now. Der er en verden udenfor, hvor crawlerne aldrig kommer, sider, som aldrig kun har været ét klik væk fra en multinational portal, der findes en verden, hvor de allerhelligste tekster er tilgængelige for den sande søgende.

Vi ved hvordan vi styrer vores url'er. Når GoogleBot kommer forbi, sender vi den hen til honningkrukkerne, sider fyldt med nonsens og fede, lækre links, der genereres automatisk og fylder bot'en med slam, og når vi først har fat i den, slipper vi den aldrig løs igen, vi bliver ved med at fodre den med autogenereret volapyk med dynamiske url'er til nye og spændende servere, så den kører rundt og rundt og rundt, og den tror altid, at den er lige ved at have registreret alt, den mangler bare lige et enkelt link, bare ét mere, så er sitet komplet, men det er aldrig komplet, der er altid et ekstra link, lige ét, bare ét, som den må have med. Dumme dumme bot.

Vi udsender ikke indbydelser.

De illuminerede ved godt selv, at de er inviterede.

Denne tekst er et skalkeskjul.