Urolige HjerterTiffany siger

Du ved ikke, hvem jeg er. Det eneste, de ord, du læser lige nu, viser hen til, er et flimrende jeg på din skærm. Jeg er kun bogstaver. Jeg er ikke andet end bogstaver. Men så alligevel - for at bogstaver skal komme til syne på en skærm, skal hænder engang have berørt et tastatur.

Kan du forestille dig mine hænder? Kan du forestille dig det fine skiftende muskelspil, deres fyldige blødhed? Kan du se dem springe og strække sig over de dumme tangenter? Eller ville du hellere se dem liggende stille i skødet af min mørke silkekjole, smykkede med store ringe som nøgne haremskvinder?

Hænder kan så meget: kærtegne, smække lussinger, trykke på aftrækkeren, komme ud af den hvide tåge og klemme sammen om din hals. Hænder kan så meget, men her er det bare bogstaver.

Solen er gået ned uden for mit vindue. Jeg sidder i min lejlighed, i en by et sted i Danmark. Jeg sidder foran min skærm, og om lidt vil jeg få alle disse bogstaver til at forsvinde. Jeg vil sende dem af sted, så de kan dukke op på en andens skærm, et sted i Danmark.